Sivut

tiistai 16. syyskuuta 2014

Kuningatar Madu ratkoo kaikki ongelmasi

No nyt minäkin hukun omenoihin. Liekö iskenyt vähän vauhtisokeus, kun keräsin innoissani niitä tutun pihasta. Keittelin eilen kattilallisen hilloa, olen tuorepuristanut ainakin kaksi lasia mehua päivässä (yhteen lasilliseen menee kymmenkunta omenaa) ja silti niitä on vielä Ihan Järkyttävä Määrä jäljellä. Tänään täytyy keittää toinenkin hillosatsi, mutta ei sitä määräänsä enempää meillä kuitenkaan mene. (Äiti, sä saat yhden ison purkillisen!)

Hellan vieressä seisoskelun lisäksi kävin eilen kuuntelemassa Hengitysliiton ja Allergia ja astmaliiton yhteisen korjausneuvojan luentoa sisäilmaongelmista ja niiden ratkaisuista. Jouduin livistämään tunnin ja vartin kohdalla, mutta vaikka luennoija oli hyvä ja asiantunteva, ei vielä ehtinyt tulla minulle juurikaan uutta asiaa. Tosin rakennus- ja sisustusmateriaalien M1-päästöluokitus oli hyvä lisä tämän hetkiseen tietämykseeni. Niin, ja rakoventtiilin virallinen nimi taitaa sittenkin olla karmiventtiili. Miten tylsää!

Aamut ovat olleet varsin sumuisia. Eilisaamuna jouduin - uskokaa tai älkää - etsimään raapan ja putsaamaan auton ikkunat sillä. Hrrr!


***


Ohh KIITOS QUEEN MA DU käyttövinkkejä valtuudet AUTTAA maailman ihmiset ratkaista heidän ongelmansa, KIITOS huomattavan naisen.

Queen Ma du kertoi voisin myös ottaa yhteyttä häntä jokin seuraavista ongelmista:

(1) haluavat ex takaisin.
(2) Sinulla on aina painajaisia.
(3) Jotta voidaan edistää oman toimiston
(4) Haluatko lapsi.
(5) Haluatko olla rikas.
(6) haluavat pitää miehesi / vaimo olla sinun yksin ikuisesti.
(7) tarvitsevat taloudellista apua.
8) Haluatko olla hallita sinua avioliiton
9) Haluatko sinä vetää puoleensa ihmisiä
10) Lapsettomuus
11) Tarve mies / vaimo
12) Cure for mitään tautia.

Ota Tämä suurenmoinen nainen tänään ja sinulla on iloinen teit 

***  

Jos et itse ole saanut häneltä postia taikka kommenttia blogiisi ja haluat ehdottomasti ottaa yhteyttä tähän mahtavaan naiseen, voin antaa sähköpostiosoitteen. Minä sain kuusi kirjettä, mutta hukkaan meni, koska en halua lapsia, eksääni takaisin enkä toimistoa. Tietysti voisin kysellä "curea" tähän homealtistukseen, vähän rahaa ja olisi minulla vissiin miehentarvettakin.

Niin, ja ehkä se osaisi auttaa näiden omenoiden kanssa?

12 kommenttia:

 1. Myös täällä on ollut kovasti sumuisia aamuja. Tänään vähän parempi. Mutta ikkunoita on saanut kyllä kuivailla, varsinaista raappaamista ei ole vielä tarvinnut tehdä.
  Mä hypin aina vauhdilla nuo tuollaiset viestit ohi. Yhteen sähköpostiosoitteeseeni niitä tulee, mutta poistan jo otsikon perusteella. Pelkään viruksia!
  Pistähän nyt se esikoinen leipomaan useamman sorttista omenaherkkua, kun raaka-aineita on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli tänä aamun miinuksella mittari, hrrr! Mutta vahingosta viisatuneena laitoin peiton auton päälle eilen ja olipa ihana lähteä liikkeelle!

   Mulla tuli noi kommentteihin (yksi pääsi ihan läpikin, joten sen sieltä kopsasin) en mäkään auo roskapostia oikeasti.

   Hmm, omenapiirakka... pistetäänpä korvan taakse - siis idea.

   Poista
 2. Siinähän oli vähän tårta på tårta... "haluatko lapsi" "lapsettomuus" ym. Tarkkaan ottaen taloudellinen apu ei välttis tarkoita samaa kuin olla rikas.

  Kunpa saisin aikaiseksi itsekin tehdä sitä omenasosetta tai hilloa tai jotain, ennenkuin nuo omput mätänee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä koitan hillota tänäänkin osan ja juoda myös mehuna. Saa nähdä miten loppujen kans käy!

   Poista
 3. Etukäteiskiitos hillosta.
  Meille ei ole tänä vuonna siunaantunut omenoita, koska en ole enää töissä.
  Asiakkaat "hukuttivat" minut erilaisiin puutarhojensa ja lähimetsiensä tuotteisiin. Niistä oikeasti iloitsin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä saat sen viikonloppuna. Ajattelin käydä asioilla kaupungissa joten taidan tuoda esikoisen teille. Nappaan purkin mukaani!

   Luumuja toin töihin koko poppoon iloksi. Saa nähdä, kuopus on menossa huomenna koulun jälkeen taas siihen paikkaan leikkimään. Tuleekohan uusi luumusatsi kun haen sitä?

   Poista
  2. Katotaan miten huomenna käy!

   Poista
 4. Aikamoinen, jos kaikki nuo ongelmat pystyy poistamaan. Superwoman??
  Emmäkään kyllä tarttis muuta kun sitä taloudellista apua apua ja miehen aina sillointällöin... (okei, valehteli, sillointällöin EI riitä, kun usein ;) )
  Voihan omena, mäkin haluun!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos oltais lähempänä niin saisit omenoita kasapäin. Muut asiat sun pitää pyytää tolta superwomanilta ;-)

   Poista
 5. M1 -luokitus karsi aika paljon maaleja pois markkinoilta, lähinnä liuotinpohjaisia joten melkein kaikki "kotimaalit" ovat nykyään vesiohenteisia. Toisaalta hyvä ja toisaalta paha koska maalausvälineitä pestäessä vesiohenteisista maaleista lähtee (syntyy) yhdisteitä joista osa on pahempia kuin liuotepohjaisten konsanaan mutta tätähän ei tietenkään julkisesti kerrota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ehtinyt vielä perehtyä tuohon M1-luokitukseen sen paremmin. Ymmärsin kuitenkin, että on tullut jäädäkseen ja jonkin verran on jo käytössä vaikkapa huonekaluissakin. Täytyy tehdä tutkimustyötä tässä joku päivä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana