Sivut

keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Joustaa, joustaa kunnes...

Jatkokertomus. Sorry.

Sain eilen sähköpostia.

Minun on vaikea käsittää, miten tässä näin kävi. Minä olenkin nyt yht' äkkiä se pahis, joka panee kapuloita rattaisiin isän ja pojan tapaamisiin. Luulin nimenomaan huolehtineeni siitä, että tauosta ei tulee liian pitkää ja että tapaavat suht säännöllisesti. Myönnän kyllä sanoneeni, että jos reissu toteutuu siitäkin huolimatta, että minä pidän sitä liian pitkänä ja joudun tässäkin asiassa joustamaan, on minun joustonvarani vähäksi aikaa käytetty. Ettei kannattaisi kysellä joustoa ennen reissua eikä pitkään aikaan sen jälkeenkään, koska minä en vaan jaksa ja pysty jatkuvaan venymiseen. Niin, siitähän tietysti loogisesti seuraa, että olen huono ihminen ja toimin väärin ja hankaloitan isän ja pojan tapaamisia, eikö vaan? Voi elämä!

Olen aika uupunut.

Ei ihme, että minulle suositeltiin Stress away -roll onia. Kerron pian, hih.

***

Eilen aamulla oli taas kuopuksen vaikea nousta. Kävin pussailemassa sitä ja sanoin, että hyppääpä äititaksin kyytiin. "Eiiii. Mä hyppään sit seuraavaan." Totesin, että äititakseja on vain ja ainoastaan yksi. "No voisko se mennä kaupunkiin asioille ja sitten hakea mut tästä?"

4 kommenttia:

 1. Ai "jouston puute" tarkoittaa automaattisesti sitä, että SINÄ hankaloitat ja ESTÄT tapaamisia. Justiinsa juu. Mun käsityksen mukaan mies vaatii juuri sellaista joustoa, että tapaamisia ei ole. Taitaa olla samantapainen mies, kuin mulla, että kääntää asiat päälaelleen ja eistä tuleekin kyllä. Jos yrittää palauttaa asiat paikalleen, onkin vaan sitten joku selittelijä.

  Yritä saada ajatukset pois siitä ja päästä aurinkoisempi mieli valtaan! Ulkonakin yrittää paistaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja eikös se juuri valitellut sitä, että sun pitää joustaa niissä maksuissa, kun hän on joutunut ottamaan omaa lomaa lasta hoitaakseen? Sitten on varaa kyllä olla kolme viikkoa lomalla...

   Poista
  2. Mä just ajattelin, etten uhraa tälle liikaa ajatuksia ja energiaa. Ihna hyvin vissiin onnistuinkin, koska en normaaliin tapaani herännyt miettimään keskellä yötä. Aamulla tosin ensimmäinen ajatus oli, että onpa epäreilua ja en jaksaisi. Siksihän mä just erosin ettei tarvisi hyppiä toisen pillin mukaan.

   Poista
  3. Jouston puute tosiaan tarkoittaa sitä, että minä olen hankala. Jos laitan rajat, olen ikävä ihminen ja vissiin huono äitikin. PLääh!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana