Sivut

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Hyviä ja huonoja uutisia

Lehtien lukeminen on hauska harrastus. Joskus vaan meinaa tulla kököt jutut korvista ulos. Toisinaan löytää helmiäkin. Hyviä ja huonoja uutisia viikon varrelta, olkaa hyvä!

Me Naiset haastattelee julkkiskokki Henri Alenia, joka tykkää puhua laadukkaista raaka-aineista ja hyvästä, ravitsevasta ruoasta: "Tämä kuulostaa nyt missijeesustelulta, mutta jos haluamme kasvattaa vaativia, terveitä ihmisiä, se lähtee lapsista. Jos ensin kasvaa purkkiruoalla, jolla on löysemmät standardit kuin koiranruoalla, ja siirtyy sitten eineksiin, miten voi kehittyä vaativaksi asiakkaaksi? Oma sukupolveni on jo menetetty tapaus. Jotta se muuttaisi einesruokavalionsa, on sama kuin tulisi uskoon. Siksi pitää keskittyä sukupolveen, joka nyt kasvaa. (...) Pääasia, että aletaan kokata tuoreista raaka-aineista. Sen jälkeen voi puhua luomusta, lähiruoasta ja muusta."


Couscous-
mössöä...


***

Jorma Panula päästi suustaan iso naaraspuolisen rupisammakon: "Ei ole hyvä, että naiset hakeutuvat kapellimestareiksi. Eihän heillä ole sitä voimaa mitä miehillä."

Minä olen luullut, että orkesteria johdetaan pääosin muilla vahvuuksilla kuin lihaksilla, joita kyllä myös epäilemättä tarvitaan. Mutta toisaalta minä luulin myös, että ne dinosaurukset kuolivat jo sukupuuttoon.

***

Joissain asioissa minä sitten taas vastaavasti olen ihan ajan hermolla. Enkös juuri kirjoittanut isojen markettien ankeudesta ja ylistänyt pieniä lähikauppoja? Niin tekee myös Hannu-Pekka Björkman.

***

Olin ajatellut, että skippaan tämän suvivirsigaten ihan täysin. Mutta olkoon menneeksi: Mistä puhumme kun puhumme suvivirrestä? Minusta loppulaulu voisi ihan hyvin olla vaikka "Kesäkatu". Polttaa kesäkatu miestä...

***

Minä en selvästikään ole täydellinen tyttöystävä. Pituus on ihan ok, samoin hiusten väri, mutta sitten alkaa mennä pieleen. Shit!

***

Kun hallitusten välinen ilmastopaneeli IPCC kokoontuu 38. kerran ja toteaa, että huonosti menee, mitä tekee iltapäivälehdistö? Uutisoi, että kossun valmistus on vaarassa Suomessa. Jestas  tätä journalismin tasoa!Kivaa keskiviikkoa kuitenkin, kaikki kamuni! Minä koitan päästä taas kiinni normaaliin bloggaukseen näiden listojen sijaan heti kun silmämunani lakkaavat palelemasta...

14 kommenttia:

 1. Hih, onneksi oon vaimo, eikä tarvi olla tyttöystävä :) pituutta on 3cm liian vähän, painoa varmaan likemmäs 30kg liikaa ja kuppikirjainkin on ee tai ähvä. Muuten kyllä... onko sulla tatuointi?
  Lämpöä munillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tatuointia, eikä tule - se meni sentään lopuista oikein, mutta lihaa en syö ja oen enemmän punaviini-ihmisiä. Kuppikokoon en edes lähde ;-)

   Poista
 2. Huh huh, onneks mulla on käynyt yhtä hyvä tuuri kuin Sannalla, mäkin oon vaimo :D
  Mä en noilla kriteereillä ikinä pääsis tyttöystäväks, sillä en täyttänyt niistä yhtään. Miehen äidin kanssakaan en aikoinaan tullut toimeen, ennen kuin pistin sille jauhot suuhun ja näytin missä meillä kaappi seisoo ja kuka määrää. No ehkä toi valkkari ja liha- ja grilliruuat vois osua kohdalleen, mutta jos on vaihtoehtoja, niin valkkarinkin sijaan otan jotain muuta, kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua vähän nyt huolestuttaa, mutta ehkä niitä täydellisiä tyttöystäviä ei riitä kaikille ja sitten tällaset jämäpalatkin vois jollekulle kelvata ;-p

   Poista
 3. Siis pitääkö vielä tyttöystävä hankkia kun vaimo ei täytä riteereitä? Eihän siitä mitään tulisi, yhdessäkin on riittävästi! :D

  Todennäköisesti iltaroskalehdykkäät tekee uutisia vain niistä asioista josta saa klikkejä. Ja mikä tahansa viinaan tai sen saatavuuteen liittyvä uutisointi saa kansan mylvähtelemään, siksi kai tuollaisia tärkeitä huolia on nostettava esiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sä vaan hyväksyt sen, että sulla ei oo täydellistä tyttöystävää vaan vaimo ;-)

   Toi kossuasia on varmaan ainoa, josta Suomessa saisi kunnon mielenosoituksen Keski-Euroopan tyyliin - jos vaikka hintaa nostettais pilviin tai jotain. Se on pyhjä lehmä!

   Poista
 4. Onneksi mä en juuri lue kotimaan uutisia, tai Amppareista joskus katson jos joku uutinen on tarpeeksi kiinnostava. Naistenlehtiä en ole lukenut vuosikymmeniin enkä ip-lehtiä.

  Mikä sun silmissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tätä ei melkein kehtaa kertoa, mutta yksi homeoire mulla on sellainen, että silmämunia palelee. Kuulostan pahimman laadun sekopäältä ;-)

   Poista
  2. Ei, se kuulostaa ihan järkevältä. Tiedän tunteen siis. Mulla on yks sanonta: 'nykii päässä', joka joitakuit aihmetyttää mutta itse tiedän sen kuvaavan juuri sitä tunnetta :)

   Poista
  3. Haa, ihanaa, et leimannutkaan mua hulluksi ;-)

   Mulla myös kihelmöi päässä, liekö samaa kun sun nykiminen? Sellainen tunne niin kuin tukka nousisi pystyyn ja tosiaan kihelmöi

   Poista
  4. Tää on enemmän sellainen suonenvetomainen tunne :)

   Poista
 5. Taidan kyllä olla ihan äärimmäisen ihana tyttöystävä, kun musta saa yli kaksi kertaa tuon painon kokoisen palasen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susta saisi kaksi ihanaa tyttöystävää!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana