Sivut

perjantai 31. tammikuuta 2014

Vihdoinkin ihmisten ilmoilla

Uuh, nyt on vietetty "laatuaikaa" lasten kanssa kerrankin oikein kunnolla. Totta vie! Kuopus saapui viime perjantaina puolen päivän maissa koulusta ja siitä lähtien olemme olleet enemmän tai vähemmän neljän seinän sisällä koko porukka. Tai pistäydyimme me lauantaina kaupassa kuopuksen kanssa ja hänellä kävi kaveri leikkimässä, koska silloin ei kumpikaan pojista ollut akuutisti sairas tai huonovointinen. Esikoinen jatkoi oksentamista sunnuntaina ja kuopuksella kiersi mahassa alkuviikon niin, etten tietenkään voinut laittaa häntä kouluun muita tartuttamaan. Torstaina hän lähti isälleen (päätin, että minä menen töihin kello 11.45 kuten minun työvuorolistan mukaan kuuluukin, oli isän työtilanne minkälainen tahansa. Viimeksi, kun haki kuopuksen kotoa, joustin ja menin vasta kahden maissa. Nyt en pystynyt antamaan piiruakaan periksi, eikä onneksi tarvinutkaan) ja esikoinenkin pääsi vihdoin kouluun ja minä siis töihin, ihmisten ilmoille.

Hallelujaa!!! Meinasi nimittäin minullakin välillä pää hajota, vaikka kotihiiri olenkin. Ai niin, kävinhän minä kerran kaupassa niin, että pojat olivat kaksin. Omaa aikaa kassajonossa. Jepjep. No, nyt sitä taas on, ja vaikka tänään onkin poikkeuksellisesti työpäivä, tuntuu se yksinomaan ihanalta. Tuntuu hyvältä olla aikuisseurassa, poissa taudinpesästä. Suunnittelemme tänään mukavalla porukalla ensi kesän kulttuuriviikkoamme ja lounaskin on luvassa. Osaankohan minä enää käyttäytyäkään ihmisten seurassa? Onneksi sain harjoitusta eilisessä iltavuorossa. En muista milloin olisin ollut yhtä riemuissani töihin pääsemisestä - ja minä sentään yleensäkin menen sinne mielelläni.


On pelattu jokunen lautapeli...


Tiedättekö mitä? Minun tipaton tammikuuni päättyy tänään. Ostan pari siideriä illaksi, ihan varmasti ostan. Katson Voice Of Finlandin ja vedän syvään henkeä. Minä selvisin siitä! Ja sormet ristiin huomisen vapaani puolesta - toivotaan, että minulla ei valskaa kummastakaan päästä. 

16 kommenttia:

 1. Voin kyllä kuvitella riemusi... en niinkään töihin pääsystä mutta ihmisten ilmoille. Luin muuten, että "sormet ristissä varpaani puolesta" :) mutta pidetään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa ne sormet olla ristissä varpaidenkin puolesta - ja varpaat kans ;-)

   Huh, oli se rutistus. Yksinhuoltajaäidin arkea. No, onneksi ei kuitenkaan arkea, oikeasti.

   Poista
 2. No niin, niinhän se meni. Selvisit!! Hyvä, että pojut on taas kunnossa ja sullakin pää vielä ehjä. Ehdottomasti olet sidukkasi ansainnut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä mäkin ajattelin ;-)

   Onneksi tällaista ei tapahdu kuin äärimmäisen haravoin, huh!

   Poista
 3. Sama täällä, sairastetaan kaikki. Pikkuisella olo on varsinkin hankala, kun ei osaa vielä sanoa mihin koskee. Toivottavasti pysyt itse terveenä. Ihan hyvällä mielellä voit viettää vapaa-iltasi ihan vaan rentoutuen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä nyt vapaani olen ansainnut. Täytyy vaan toivoa, ettei tauti iske muhunkin. Tosin luulis sen jo tulleen, kun ois ollut viikko aikaa.

   Paranemisia sinne kovasti toivottelen ja mukavaa viikonloppua myös!

   Poista
 4. Onnittelut tipattomasta! Ja onnittelut myös siitä, että olet päässyt pois neljän seinän sisältä. Se on aina rankkaa. Toivottavasti mikään tauti ei nyt iske sinuun ja saat todella nauttia viikonlopusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen onnellinen molemmista asioista. Ja nyt todellakin toivon, että pääsisin vapaalle.

   Mukavaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 5. Rentouttavaa viikonloppua! Ja toivottavasti vatsatauti pysyy poissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minä todella toivon sitä!

   Ja oikein rattoisaa viikonloppua sinnekin.

   Poista
 6. Oi mukavaa viikonloppua! Ja terveitä päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä sitä sitä toivon itsekin ;-)

   Kiitos, samoin sinne!

   Poista
 7. Hirmuisen hyvää viikonloppua, kyllä se tauti olisi varmaan jo iskenyt suhun jos olisi ollut tullakseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mä olen itelleni kans tolkuttanut, joten enköhän mä pääse huomenna vapaalle!

   Mainioita viikonloppua sinnekin

   Poista
 8. Laatuaikaapa hyvinkin... mutta minkä laatuista? Nyt otat sitten kaiken irti viikonlopusta, nautiskelet ne siiderit ja katselet vaikka elokuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuule, kyllä todellakin aion nauttia! Ja tauti näyttäisi pysyvän poissa. Koputtelen vielä täällä puuta mennessäni...

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana