Sivut

lauantai 23. marraskuuta 2013

Yhdeksän hyvää...

Kuulkaas, nyt on hyvä flow päällä. Tapahtuu mukavia asioita.

* Rauhalliset viikonloput kun molemmat pojat ovat kotona ovat ihania. No, paitsi että esikoinen lähtee yhdeksi yöksi mummille, mutta kuitenkin. Pizzaa, saunaa, Avaraa luontoa. Ja nyt siis kahdenkeskistä aikaa kuopuksen kanssa. Esikoisen kanssa vietimme mukavan torstai-illan. Hienoa, että on molempien kanssa sitä ihan omaa kivaa.

* Sunnuntaina meillä kulttuurikeskuksessa esitetään tangoa. Paikallinen 4H eikä kotitalousopettaja keksinyt ketään väliaikakahvituksesta kiinnostunutta. Kollega ehdotti esikoista joka lupasi leipoa pullia ja ehkä mokkapalojakin. Minä hoidan kahvit. Jännää! Vähän tienestejä moporahastoon.

* Samaan aikaan olisi ollut paikkakuntamme Luonto Ry:n kokous. Kutsussa pyydettiin kaikkia kynnellekykeneviä nuoria apuun, koska aktiivit ovat jo varsin iäkkäitä. Minä mietin heti kutsun saatuani, että pojat ovat nyt sen ikäisiä, että voisin aktivoitua ja raahata heitä mukanakin. Siinä olisi sellainen kasvatuksellinen ja esimerkillinen elementtikin. Niinpä kun työpaikallani kävi puheenjohtaja ja vähän houkutteli, lupauduin mukaan hallitukseen. Saman tien huomasin, että suustani pääsi "Tarvitteko apua joulumyyjäisissä, voisin tulla myymään?" Ja seuraavassa kokouksessa minut jo vissiin sitten valitaan sihteeriksi. Huhheijaa. Ei vais, olen innoissani. Olen niin pitkään ollut passiivinen ja saamaton. On hyvä vähän harrastaakin!

* Eilinen vapaapäivä oli onnistunut. Kävin lähikaupungin marketissa viikonlopun ostoksilla ja kun oli aikaa kierrellä rauhassa hyllyjen välissä bongasin monta uutta mielenkiintoista luomutuotetta. Nyt mukaan tarttui muutama mauste.

* Päivää aiemmin oli Alkon valikoimiin tullut Beaujolais Nouveau. Sitä pitää ostaa aina yksi pullo marraskuun kolmannella viikolla. 

* Saimme muuten vihdoin elatustuen uudelleen laskettua kuopuksen isän kanssa, kun hänen tulonsa nousivat merkittävästi. Se tuo vähän tervetullutta helpotusta arkeemme. Wuhuu!

Ja lottokin on vetämässä...

Ei siinä ollut ihan yhdeksää, mutta parempaa kohti mennään.
Oikein rauhallista ja mukavaa viikonvaihdetta teillekin!

***


Dialogi eräänä päivänä tällä viikolla:

Minä: Vetäsepä housut jalkaan ja pistä se pylly piiloon vaikka se onkin maailman suloisiin pieni peppu.
Kuopus: Se sai kauneimpien peppujen näyttelyssä erikoispalkinnon.
Minä: Missäs sellaset kisat oli?
Kuopus: Ulkoavaruudessa!

12 kommenttia:

 1. Hahhah, sanavalmis lapsukainen :)
  Myötäiloitsen hyvästäsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna!

   Mä oon varma, että tuo lapsi on itse kotoisin sieltä ulkoavaruudesta ;-)

   Poista
 2. Se pitää aina vain saada se virta kääntymään tavalla tai toisella ja siitä se sitten lähtee. Toivotaan, että virran suunta on jatkossakin tuo. :)

  Hauskaa viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan todella, että tämä flow jatkuisi. Ihana viikonloppu ainakin tulossa!

   Sinnekin oikein leppoisaa eloa ja oloa.

   Poista
 3. Hauskaa lauantai-illan jatkoa täältä Luostarista ja mukava kuulla että elämä on mallillaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja toivottavasti sun päänsärkysi pysyy poissa <3

   Poista
 4. Voi ihana pienin peppuineen :D

  Joskus on hyvä keskittyä ihan niihin oikeisiin hyviin asioihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on taatusti kotoisin sieltä ulkoavaruudesta ;-)

   Hyviä asioia tapahtuu, pitää vaan huomata ne!

   Poista
 5. Hamstrasin viime viikonloppuna noita luomumausteita (curry, kaneli, pizzamauste, oregano ja kardemumma). Kauniita purkkeja vielä kaiken lisäksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin noi purkit on ihan ihania, pääsivät ihan esille juuri siksi. Onneksi ne voi hyvin täyttää sitten kun loppuvat!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana