Sivut

keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Oiva tiskirätti...

...ja nakit silmillä korvilla.

Minulla pyörii päässä

- asuntoasiat
- töihin liittyvät uudet haasteet

ja herään aamulla aivan liian aikaisin. Tai sitten en vastaavasti saa illalla unta. Olen ihan poikki! Minun täytyi eilen tainnuttaa itseni poikkeuksellisesti siiderillä. Olen ruukannut juoda tuota Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan Oivan luomuomenaa mutta yksi kassatyttö vinkkasi, että heillä on myös toinen luomusiideri valikoimissa. En ollut itse sitä hoksannutkaan. Saimaan juomatehtaan Kuulas Mesimarja oli minun makuuni esanssinen, vaikka aromin piti olla luontainen. Ja ehkä enemmän makean ystävälle vaikka puolikuivaksi mainitaan. Röyh, mutta kyllä minä sen kuitenkin kurppasin. 
Miten tuosta tulikin jotenkin mieleeni joulu ja joululahjat? Minä tilasin itselleni Susannan iki-ihania uusia bambutiskirättejä, kun niitä poikkeuksellisesti sai ruskeana ja punaisena. Ja tuo pupukuosi nyt vaan oli niin suloinen! Valkoisia minulla on ollut jo pitkään käytössä ja ne vähän nuhjaantuvat ajan oloon. Muuten niissä ei tosin pitkänkään käytön jälkeen ole mitään vikaa. Pitäisköhän kuitenkin tilata vähän lisää ja laittaa lahjaksi? Minä nimittäin rrrrakastan noita, eivät haise ja ovat sata kertaa kauniimpia kuin sifonetit-vai-mitä-ne-nyt-on. Ja kotimaista käsityötä. Kelpaisivat varmasti muutamalle ystävälleni. Oikeastikin olen jo aloittanut joululahjaostokset, kuopukselle ostan alennusmyynneistä pitkin vuotta juttuja joiden tiedän kiinnostavan vielä joulunakin. Ystäville samaten saatan napata vaikka keskellä kesää jotain, joka huutelee päästä pakettiin. Eipähän tuli joululahjastressiä viime tingassa.


Paljon parempia kuvia Susannan sivuilla.


Kuopus kysyi illalla milloin teemme nauravia (soija)nakkeja. Se väitti koulussa kuulleensa nakin nauravan vaimeasti kun vaan laittoi korvan tarpeeksi lähelle sitä. Reissuvihkoviestiä odotellessa: "Lapsellanne oli tänään nakit korvissa. Voisitteko opettaa hänelle hieman käytöstapoja?

***

Laiha lohtu. Esikoinen on juuri nyt Berliinissä saksanopiskelijoiden leirikoulussa. Kuopus lähtee syyslomalla isänsä kanssa Espanjaan. Minä ajattelin lohduksi hakea PHT:n perhelomaa, että pääsen edes jonnekin. Mutta en sittenkään, kun tajusin, että siellä pitäisi liikkua. Hui kauhistus, joulupöperöt mahassa ja lanteilla? Ei hemmetti, onneksi huomasin ajoissa!

12 kommenttia:

 1. Jos siideri on liian makeaa, mä lisään siihen vissyä. Toimii hyvin eikä rämmi päähänkään samalla tavalla, kun on lantrattua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsi, tuo on tietty aina vaihtoehto. Mutta mä en kyllä osta kyseistä "kusta" enää ;-)

   Poista
 2. Kerrothan sitten, jos reissuvihkoon tulee tuollainen viesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tai jos poika härkkii jonkun muun nakkeja tai muuseja ;-)

   (Luin sun ahdistuksenaiheesta, toivottavasti tilanne laukeaa ja pientä ei ainakaan enää kiusattaisi. Opettajalla on tässä iso rooli ja onneksi vissiin oli hyvä ja ymmärtäväinen. Toinen juttu on sitten se ylöspäin eriyttäminen, mitä pitäisi ruveta tekemään heti. Mun pikkuveli oli ihan siinä hilkulla ryhtyä häiriköksi kun oli niin paljon luokkakavereita edellä. Ope onneksi otti asian tosissaan ja tilanne rauhoittui.)

   Poista
  2. Joo, nyt onneksi ope on kartalla tässä(kin) asiassa ja pienin saa kyllä esim lukea kirjaa kun muut tankkaavat aapista. Ehkä se tästä.

   Poista
  3. Mä pidän peukkuja, että tilanne helpottaa!

   Poista
 3. Että meinasit sitten vahingossa liikuntalomalle;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei,

   mä olin jo Pajulahden urheiluopistolla viikon lomalla reilu vuosi sitten ja se saa riittää ;-)

   Poista
 4. Simpukasta kuulee meren kohinan ja nakista siis naurua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin mä olen ymmärtänyt. Toivottavasti se ei tunge sitä nakkia ihan hirveän syvälle sinne korvaan.

   Poista
 5. No mutta! Sun täytyy tulla korpilomalle missä ei todellakaan tarvitse tehdä mitään mitä ei itse halua ja täällä saa helposti menemään puolikin vuotta ilman että eväänsä hetkauttaa. Siinä on muuten syy miksi perähikiän ihmiset elävät vanhemmaksi kuin muu kansa - me emme ota stressiä mistään ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaista lökölomaa varten mun ei tarvi ajaa kahtasataa kilometriä - se onnistuu täällä omassa korvessakin kiitos vaan ;-) Nimim. Kokemusta on!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana