Sivut

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Rumat ne koruilla koreilee

Olen vannoutunut koruilla koreilija. Aamuisin on ihana valita asuun sopivat korut ja joskus teen niinkin päin, että valitsen korun ensin ja sitten vasta mietin, mitä puen sen kanssa.  Minulle onkin kertynyt aika liuta etenkin kaulakoruja. Kun ulkovaatteet oli piilotettava kaappiin ja eteisen avonaulakko jäi ihan käyttämättä levitin eron jälkeen kaikki koruni siihen.

Naulakot. Miten niin muka vaatteita varten?

Jo tuosta joukosta kelpaa valita, mutta korut todella ovat heikkouteni ja tasaisin väliajoin teen uusia löytöjä. Katsokaa mikä helmi minun postilaatikkooni eilen saapui! Rakkauteni kirjoihin on jo tullut varmasti kaikille selväksi, mutta tämä on kyllä ehdottomasti paras ja suloisin kaikista näkemistäni kirjoista. Se pääsi itseoikeutetusti tänään mukaani töihin.

Tämä ja muut korukuvat tästä eteenpäin Magsin ottamia

Koruhyllyä inventoidessani huomasin, että olen tilannut tämän ihan uuden ihanuuden lisäksi ainakin kaksi muuta Mags -koruja blogin uskomattoman taitavalta Magsilta. Eron kuohuissa Ur-koru jotenkin kovasti kolahti ja tuohon riimusymboliin sisältyvät voima, rohkeus ja terveys puhuttelivat minua erityisesti. Ja korun tilattuani kuulin vielä Magsilta itseltään, että tuo korussa mukana oleva karneoliruusu vahvistaa uskoa omaan naiseuteen ja kupari antaa sisäistä voimaa. Olisiko voinut paremmin sattua?


Ur-korusta lisää täällä

Kupariin koruissa olen mieltynyt jo aiemmin. Joskus, ehkä toiveikkaampina aikoina, tilasin Magsilta Agape-riipuksen. Agape tarkoittaa rakkauden korkeinta muotoa, henkistä rakkautta, joka kohdistuu kaikkeen ja kaikkiin. Termiä käytetään sekä kreikkalaisessa että kristillisessä kuvastossa.

Laatassa teksti Agape

Jokin näissä Magsin koruissa on kovasti puhutellut ja kiehtonut minua. Ja jaksan kyllä aina ihailla asialleen omistautuvia, taitavia ja lahjakkaita ihmisiä!

Ja vielä lopuksi on esiteltävä tämä ihana Sugarfoot -koru, joka oli aikanaan aivan pakko ostaa kenkäfriikille ystävälleni syntymäpäivälahjaksi.


Korusta lisää täällä

2 kommenttia:

 1. Oi Wau! Korut naulakossa näkösällä, ihana ajatus ja idea :-D
  Ja kiitos korukehuista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin, Mags. Ei ole miehenpuolikkaita vastustamassa tätä kuningasideaa. Esikoinen tosin vähän tuhahteli että äitii, onks pakko?

   Olet jokaisen kehun ansainnut ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana