Sivut

sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Luomujuomingit

Joskus tämä luomuinnostus tuppaa menemään vähän överiksi. Löysin lähikaupasta luomulimsaa ja lupasin esikoiselle, että jos jompikumpi eriskummallisista mauista nappaa, saa juoda limsaa paljon nykyistä useammin. Appelsiini-inkivääri oli kuulemma ihan hyvää, selja odottaa vielä avaamistaan. Tuo tuote on lisäaineeton ja valmistettu käyttämällä niin, ettei muodostu alkoholia vaan mineraaleja. Ainakin mainospuheen mukaan.

Kuva ja lisätietoja täältä


Minä en juurikaan limsoja juo, mutta niitähän voi aina lantrata väkevillä? Mielen perukoilla tykytteli muisto jostain luomuviina-artikkelista. Pitihän se googlella kaivaa, ja sain selville, että Suomen Turussa on toden totta keksitty valmistaa luomuviinaa. Niinpä minä, viini-ihminen, joka en juo väkeviäkään, päätin, että on syytä järjestää luomujuomingit. Kuningasidea. Ihan todella!

Kuva ja artikkeli aiheesta täältä
Viina on viisasten juoma, mutta näkyypä se tyhmillekin maistuvan, vai miten se vanha viisas sanonta menikään? Luomujuomingit pidettiin ystävän kanssa eilen ja tänään, hmm, tuota, lopettelenkin tähän mauttomaan mutta oi niin hauskaan (ainakin tässä mielentilassa) juoma-aiheiseen vitsiin:

Nainen ilkkui rannalla loikoilevaa mahakasta miestä, taputti tämän vatsaa ja sanoi : 
”No mut siinä onkin oikea sikspäkki, onko oikein Karlsbergiä vai Karjalaa ?”
Mies vastasi naiselle : ”Siinä on hana alla, voit maistaa itse! ” Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Marjaana