Sivut

sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Presidenttipeliä


Kyllähän siinä niin kävi, että Harri piti kotiuttaa suunniteltua aikaisemmin. Usein käy niin, että kun altistuu homeille, saattavat sellaisetkin asiat jatkossa aiheuttaa oireita, joita aiemmin on oikein hyvin sietänyt. Hyvä esimerkki tästä on hajusteyliherkkyys.

Esikoinen on joskus kutonut minulle unikaveriksi Legs-pupun. Kuopus tilasi samanlaisen mutta vihreän. Ei siinä kauaa puikot kilahdelleet, kun jo tuli valmista. Tuo oranssi on minun ja kuopuksen vihreä odottaa tässä vielä pesukoneeseen pääsyä.

Suomenkielinen ohje Ulla-neuleen sivuilta
Virheä veitikka on kudottu Novitan Huopasesta ja huovutin sen kahteen kertaa, ensin 40 asteessa, sitten 60ssä, ja silti se on kaveriaan kookkaampi. Mielestäni lanka on molemmissa sama, mutta näinköhän todella kutojan käsiala vaikuttaa lopputulokseen? Tai sitten voi olla, että tuota oranssia luikkua ei täytetty lainkaan. Vihreässä on vanua sisällä.

Vihreä ristiturpa minun ja oranssi esikoisen käsialaa

Joka tapauksessa Legs pääsi heti kuivuttuaan kuopuksen viereen nukkumaan. Nimi kuulemma keksitään myöhemmin.

Ja tähän lopuksi sopii oikein hyvin pieni presidenttipeli. Kyllä, olen käynyt äänestämässä, mutta arvaatko ketä? Minulla on joku pakkoneuroosintynkä, ja käyn liki aina äänestämässä ennakkoon. Koskaanhan ei voi tietää mitä elämässä tapahtuu ennen varsinaista äänestyspäivää. Noissa kuvissa on kätkettynä vastaus siihen, ketä äänestin. Haluatko veikata?

2 kommenttia:

 1. Mitenkähän se minun laskutaitoni tällä kertaa toimii... No, kakkosta veikkaan/toivon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin toimii, luotinkin siihen ;-)

   Vinkkejä oli usempiakin: Kaksi pupua. "Punaisen" ja vihreän taisto, jonka vihreä kookkaampana voitti!

   Toivottavasti teillä jo sähköt toimii ja vakuutusyhtiö suhtautuu suopeasti.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana