Sivut

torstai 8. kesäkuuta 2017

Voi hyvät hyssykät

Miljoona asiaa ja sekava päivitys.

Kuopus kävi pelaamassa kotipelin tänään, vaikka oikeasti oli isällään. Ajoivat sitä varten edes takaisin useamman sataa kilometriä. Minä olin töissä kahviossa ja kannustin minkä kerkesin.

Esikoinen on todistettavasti paitsi hengissä Lontoossa, niin myös juonut siellä ensimmäisen oluensa.

Minä intouduin tänään laittamaan puutarhaa. 
Kun tuossa auringon hellimässä (alla olevassa lempi)paikassa(ni) oleskelee, paviljongin hyttysverkot ja kipparilta löytämäni euron verho suovat jonkinlaista näkösuojaa.
Niin kauan kun tuo aita on noin pieni kuin tässä alla olevassa kuvassa taustalla näkyy:
Ensi vuonna tilanne on jo onneksi toinen!

No, tänä vuonna minun väriseni tulppaanit alkavat kukkia. Ja terassilla on varmasti aivan mahtava oleskella.

Kun totesin, että "laitoin tänään puutarhaa" piti se sisällään sen, että tälläsin istutuslaatikkoon elämäni ensimmäisen kasvusäkin: 
Tomaatintaimet olivat varsin halpoja ja saapi nähdä miten niiden kanssa tulen toimeen. Niin, ja minulla alkaa pian loma. Ehdin varmaan silloin kirjoittaa jotain lakkiaisistakin?!?
Mikä upea kukkalaite meille ilmestyi ihan pyytämättä ja yllättäen niitä juhlia varten <3 <3 <3

14 kommenttia:

 1. Sulla on kaunis pieni piha, mutta ymmärrän, että kaipaat hieman näkösuojaa. Melko avoin on näkymä tuohon tielle.
  Aivan upean kukkalaitteen olette saaneet. Oliko asialla ihana ystäväsi kukkakaupasta? Arvostan tuollaisia ihmisiä todella korkealle, joilla ei aina ole mielessä eurot ja voitot. Joten jos olin oikeassa, kerro hänelle terveiseni!
  Ihanaa lomaa sinulle ystäväni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, asialla oli ystäväni ja ystäväni kukkakaupasta. Soitti ennen juhlia ja kysyi, minkä värinen kattaus mulla on ja haluanko korkean vai matalan kukkalaitteen. Totesin, että en ole sellaista tilannut, mutta hän kertoi, että joskus niitä tulee pyytämättä ja yllättäen ;-)

   Ihanat ystävät!

   Mulla on taas varsin lokoisat oltavat tuossa pihassa jahka tuo aronia tuosta kasvaa. Se antaa kivan oman rauhan tähän pihalle. Nytkin käyskentelin siellä heti herättyäni ja puuhailin vähän. Upeä päivä tulossa!

   Kiitos, lomaa jo odotankin.

   Poista
 2. Kivat uutiset pojista ja kiva, että pääsit kannustamaan nuorimmaista. Pihakin on mukava ja paranee vain :)

  Meidän rodo aukesi eilen, on kovin kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää harrastukset on tän ikäisille tärkeitä niin kuin tiedät ;-)

   Oi, siellä on jo niin kesä, rodo on kyllä upea! Nautitaan!

   Poista
 3. Hieno kukkalaite! En oo ennen nähnykään tuollaista liekoa käytettävän, sehän sopii tuohon hienosti.
  Hyttyspaviljonki olis minunkin lempipaikkani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän kukkakauppiaalla on kyllä ihana silmä ja hauskoja ideoita. Tuossakin oli liekojen lisäksi nuo kaksi "fallista" joista arveli, että sekä juhlakalun että äidin huumorintaju ne kestävät ;-)

   Hyttyset ja mäkäräiset ilmaantuivat eilen, joten nyt vaan verhoja kiinni laittamaan!

   Poista
 4. Heipä hei!
  Hieno paviljonki sulla ja siitä järkevä että siinä on järkevän tuntuiset seinät. Mitään en nimittäin vihaa niin paljon kuin niitä verta imeviä saatanoita ja nuo seinät taitavat estää isomman invaasion?

  Mun täytyy uhrata todella paljon aikaa ihmisten blogien lukemiseen, koska tässä on mennyt viisi kuukautta joiden aikana mä olen tippunut kärryiltä totaalisesti. Milloinkas esikoinen on Lontooseen lähtenyt? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullon ekaa kertaa tuollainen verhollinen/verkollinen malli. Voi olla, että tänä iltana joutuu jo testaamaan, koska öttiäisinvaasio koettiin täällä eilen. Ei kiva.

   Esikoinen lähti kuule lakkiaisten jälkeen melkis heti interrailille ;-)

   Elämme jänniä aikoja!

   Poista
  2. Ahaa, reppumatkailua!
   Hieno juttu kummiskin koska matkailu (ja varsinkin ominpäin tehty) avartaa maailmankatsomusta sekä kehittää sosiaalisia taitoja vaikkei nämä tietysti ole nuorten mielessä kun lähtevät.
   Oikeastaan suomalaiset pitäisi häätää ulkomaille jossain vaiheessa elinkaarta niin oppisivat katsomaan himppa isompaa kuvaa, jotenkin tuntuu että tämän päivän suomalaiset on niin tasapäistettyä kansaa että mikä tahansa menee läpi ja se on huono juttu se.

   Poista
  3. Mä nään tän reissaamisasian siksikin tärkeenä, että oppii kattomaan asioita vähän toisesta vinkkelistä kun tavallisesti, näkee muita kulttuureja, erilaisia ihmisiä jne. Ihan parasta kansainvälisyyskasvatusta.

   Puhumattakaan elämyksistä, joita nuoret kollit tuolta matkalta saa kun pärjäävät poissa kotoa jne.

   Poista
 5. Joko pääsit aloittamaan loman? Minä kitkuttelen vielä kaksi työviikkoa eli keskiviikkona 21. päivä alkaa loma, jota kestää kolme ja puoli viikkoa. Aah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä aloitin eilisen iltavuoron jälkeen! Pari viikkoa tässä vaiheessa ja sitten vielä heinä-elokuun taitteessa toiset kaksi ja vähän ylikin.

   Nautitaan kesästä, lomalla tai ilman!

   Poista
 6. Jestas miten kaunis kukkalaite!!!! Aivan ihana! Kaunis koti sinulla on mitä tuosta nyt näkyy. Mitkä on muuten helpot kanssa virittää on semmoset sifonkimaiset verhot...ja eihän niitten tarvi olla ihan verhoja, semmoset kantatut kankaankaistaleet ajaa mielestäni saman asian.Siis näkösuojaksi tarkoitan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kattelin kirpparilta sillä silmällä että jos löytyisi - ja sellaset valoverhotyyppiset oli mielessä. Katotaan nyt mitä tulee vastaan!

   Meidän kukkakauppiaalla on ihan huikean hyvä silmä ja mielettömän hienoja ratkaisuja. Kelpaa hältä ostaa. Tänään vasta purin asetelman ja neilikat ja yksi valkoinen tunnistamaton kukkanen jatkoivat minun ilahduttamista edelleen pienemmässä maljakossa.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana