Sivut

sunnuntai 21. elokuuta 2016

Syksy saa?

Viikonloppu on vierähtänyt leppoisissa merkeissä. Perjantaina oli pitkä ja vähän rankka työpäivä, kun osallistuin ikäihmisille ja heidän läheisilleen tarkoitettuun tapahtumaan. Esittelin isotekstisiä kirjoja, äänikirjoja ja muita palveluitamme tälle kohderyhmälle. Mukava yhteisöllinen rupeama, mutta paikan sisäilma ei ollut parhaasta päästä. Niinpä olinkin aika poikki kun pääsin kotiin. 

Illaksi minut oli kutsuttu istumaan yhden tuttavan luokse - sen saman, joka antoi ihania kehuja viime kohtaamisella - ja ilta oli kyllä nytkin mitä mainioin. Minulla ei pitkään aikaan ole ollut "sinkkuystävää" jonka kanssa voi puhua tästä puolesta elämää ja arkea. Oi että se oli viihdyttävää, räkätimme välillä kuin pahaiset kakarat, haukuimme ja kehuimme miehiä, keskustelimme seksistä ja taas purskahdimme nauruun. Söimme hyvin ja lähtiessä sain vielä matkaani lakanoita esikoisen "kapioihin" joita olemme jo vuoden päivät keränneet. Kelpaa sitten muuttaa kirjoitusten jälkeen omilleen, eikä minullakaan mene omaisuutta yhdellä kertaa. Kirpparit ovat olleet tässä oiva apu myös. 

Lauantaina toinen ystävä kutsui minut mukaan marketreissulle ja saimme "pitkästä aikaa" vaihtaa kuulumiset, hän kun oli viikon kuntoutuksessa. Juttua riitti vielä illaksikin, tyhjensimme skumppapullon ja hyvän matkaa punaviiniäkin. On se syksy vissiin tulossa kun valkoinen vaihtuu punaiseksi ja kynttilöitäkin voi jo iltaisin polttaa. Esikoinenkin on tavannut ystäviään ja kuopus tosiaan ollut isällään. Tänään saan hänet kotiin ja voimmekin taas aloitella arkea. Mukavaa sekin!

4 kommenttia:

 1. Onpa ollut hauska viikonloppu. Varsinkin työviikon jälkeen hyvä seura saa aikaan juuri tuollaisen hersyvän hihitysillan.

  Olen samoilla linjoilla, kynttilät palavat iltaisin. Siinä mielessä elokuun pimenevät illat ovat kivoja. Muuten kyllä huolisin lämpimiä ja aurinkoisia päiviä lokakuun loppuun asti ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen elokuun lapsi ja nautin näistä pimenevistä illoista, mutta syksyä en mäkään ihan vielä kaipaisi!

   Mainiota alkavaa viikkoa Birgitta

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No niinpä <3

   ja ihanaa, kun niitä saa vielä näin "vanhemmitenkin"!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana