Sivut

perjantai 19. elokuuta 2016

Asiat (tärkeys)järjestykseen

Taas tein - omasta mielestäni - hienon löydön kirpparilta. Liitutaulu, jonka voisi sijoittaa eteiseen. Myös epämääräinen paperisälä, jota meille ainakin kertyy paikka paikoin, mahtuisi tuohon. Samoin avaimet roikkumaan. Ja se liitu.N. 40x60cm

Puuttuu vaan se eteinen. Ja Maja. 

Pöljä minä.

No, suhteellisen halpa hankinta kuitenkin: 4€.

16 kommenttia:

 1. Tollanen olis hyvä. Mie oon yleensä aina ostanu sen mappikalenterin, jonka taskuihin aina tungen ne paperisälät (ja siirrän kuun vaihteessa seuraavan kuun taskuun) mutta nyt meillä on taskuton, ja kyllä on vaikea elää semmosen kans... ja ne muista sitä muista tätä -jutut olis kans hyvä saada näkyviin. MUTTA ei meilläkään olis paikkaa tuollaiselle.

  Oon koittanu taas sitä mun olkapääjumppaa tehdä, ja siinä on liike, missä asetutaan seinää vasten ja liu'utetaan käsiä kaaressa ympäri... mutta meillä ei ole ainuttakaan tyhjää seinää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sellanen paperisäläjuttu kalenterissa kans - siirrän sen aina seuraavaan ja seuraavaan ja nyt kun on ties kuinka monetta vuotta käytössä, alkaa olla aika räjähtänyt.

   Nää mun Majaostokset on kyllä hassuja - tuli tuosta sun "ei ainuttakaan tyhjää seinää" -jutusta mieleen, kun ostin sellasen kangas- tai tekstiilitaulun (vai mikä se ny on) ja sitten kotona huomasin, että todellakin, ei meillä oo yhtään tyhjää seinää mihin sen laittais. Ehkä sinne Majaan sitten... Köh!

   Poista
 2. Liitutaulu ON hyvä. Meillä siinä ei kyllä ole muuta kuin mun menot ja tekemiset, eikä se silti auta: AM kysyy noin kolmetoista kertaa päivässä "oliks meillä huomenna jotain?" joo-o, mun se-ja-se, jos voisit viedä.... :D
  Mut mä olen jo tottunut... Ja mä voin itse tarkistaa, kun mä en muista, mulla pitää olla joku paikka mistä mä voin nopeasti katsoa mitä on milloinkin varattuna ;)
  Eikä se AM niitä lääkäriaikojakaan "osaa" katsoa sieltä, missä ne on olleet viimeiset neljä vuotta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on keittiön pöydällä sellanen koristeliitutaulu (vanhasta tarjottimesta tehty) johon kirjoittelen jotain sloganeita tai juttuja, joita esikoinen sitten sabotoi parhaansa mukaan:

   ( https://marjaananmaja.blogspot.fi/2015/09/saamatonta-menoa.html

   https://marjaananmaja.blogspot.fi/2014/11/onnelliset-halogeenit.html

   https://marjaananmaja.blogspot.fi/2014/10/possua-ja-aggia.html

   )

   Kalenteria käytän lähinnä minä ja muistan melkein ilmankin sen mitä sinne kirjoitan. Toisaalta pojat oppivat pikku hiljaa sieltä katsomaan. Jospa pojasta polvi paranisi!?

   Poista
 3. Pitää olla kaikenlaista valmiina, sitten kun napsahtaa kohdalle. Oikein kiva ja kätsä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kai se on vaikka vähän hassulta tuntuu kantaa näitä ostoksia kotiin. Toisaalta ei kai sitä voi luopua toivostakaan?

   Poista
 4. Meillä on samanlainen ikealainen keittiön seinällä. Siihen on hyvä merkitä viikon menot ja laittaa magneettinipsulla kiinni tarjouskupongit yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kätevä on! Mutta ikealainen? Musta tuo ei näytä yhtään ikealaiselta?!?

   Poista
  2. Ikealainen ihan varmasti. En tiedä, onko enää myynnissä.

   Poista
 5. Todella hieno löytö. Sulla on jokin taika mukanasi noilla kirppiskäynneillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä olen kirtänyt kirppareita 15 vuotiaasta asti, eli sellaset 30 vuotta. Silmä kehittyy ja sitten tulee näitä napakymppejä ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana