Sivut

keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Annan työrauhan

Päivät suloisesti sekaisin. Samaten se, onko arki vai pyhä. Sen tiedän, että loma on, edelleen. Pitää välillä kalenterista tarkistaa, ja eilen huomasin, että olin sopinut tälle päivälle hieronnan lähikaupungissa. Luottohierojani käy yleensä täällä, kun saa pari asiakasta samalle kerralle, niin on järkevämpää. Toisen kanssa tuli vähän pidempi tauko, joten minä ajattelin pitää rytmistä kiinni ja itse asiassa vähän tihentääkin sitä tässä loman tuoksinassa. Onpahan sitten varmasti todella rentoutunut oli, kun taas oikea arki alkaa. Tämän käynnin olin järkeillyt niin, että voin samalla sitten hoidella uuden vuoden kuplivat ostokset ja muutkin, jos jotain uupuu. Fiksusti ajateltu, tänään on siis kaupunkireissu luvassa.


Yliylpeä äiti on jättänyt tämän esitelemättä.
No nytpähän tuli sekin tehtyä!
Kaikki muu sujuu erinomaisesti ja työrauhankin antaminen hyvin.


Siitäkin tietää, että loma on tehnyt hyvää ja ollut rentouttava, kun alan jo ajatella, että sopiihan sen nuorimmaisenkin kotiin tulla takaisin. Sovimme isänsä kanssa, että kuopus palaa sunnuntaina. Niin meille jää vielä yhteistä lomaakin täällä päässä, ehtii tavata kavereitaan ja voimme orientoitua pikku hiljaa koulu- ja työrytmiin. Loppiaisena on vielä yhden kaverin synttäritkin, joten pääsee kemuihin mukaan.

Mutta sitä ennen vietämme uutta vuotta ja mikäli vainuni osuu oikeaan, varsin rauhaisissa merkeissä tänä vuonna. Minulla on ollut tapana tehdä isot salaatit ja kutsua ystäviä koolle, mutta taidan jättää tänä vuonna väliin. Vappuna sitten taas. Pienen perunasalaatin väsään, koska juhlaa ei tule ilman sitä. Skumpan poksautan ja esikoiselle on oman pieni alkoholiton pullo jemmassa myös. Ystävä tulee käväisemään, miehensä kanssa tai ilman. Mukavaa, stressitöntä ja juuri sitä, mitä nyt tarvitsen.

12 kommenttia:

 1. Upea on pojan todistus, ei voi muuta sanoa.
  Vuodenvaihteen juhliminen kuulostaa hyvältä. Meillä on jo tainnut mennä kymmenen vuotta niin, ettei oteta vieraita vastaan eikä itse mennä minnekään. Omalla porukalla juhlitaan ja pojat jo eilen hakivat yhden rakettipakkauksen jotka posautellaan taivaalle. Meidän takapihan takana on hyvä paikka rakettien laukaisulle ja siihen tulee yleensä paljon muutakin porukkaa samoihin puuhiin. Nyt vain alkaa itsellä olla flunssainen olo. Johan tässä terveenä oltiinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan kurjuus, mutta onneksi sait joulun ajan olla terveenä. Jospa tuo menisi pian ohi?

   Meillä on tosiaan aina ollut avoimet ovet ja tarjoiluakin (sekä vappuna että uutena vuotena) mutta nyt taidan skipata. Tuli sellainen olo, että ei mun aina tarvi jaksaa ja nyt ei olis varaakaan ruokkia vieraita.

   Poista
 2. Hieno todistus!
  Hieronta ja kupliva, molemmat kuulostaa ihanalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ehkä eniten ylpeä pojan suhtautumisesta tuohon rastiin, joka ei ole sujuu erinomaisesti -kohdassa. Se totesi, että kaikessa ei tarvi aina olla niin täydellinen ;-)

   Poista
 3. Meillä on luultavasti aika samanlainen todistus, saavat meillä sen vasta ennen hiihtolomaa.

  Hieronnasat voisin olla ehkä aavistuksen kateellinen. Hieroja, joka tulisi kotiin asti! Mikä ihanuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jotain niin luksusta, kun sitten saa umpirentona vaan jäädä kotiin vötkistelemään eikä tarvi olla ihmisten ilmoilla.

   Teillähän "hassusti" todistukset jaetaan ;-)

   Poista
 4. Oi, erinomainen todistus, äiti saa olla ylpeä ... Hyvää loppuvuotta teille kaikille ja hyvää kaupunkireissu .. ja hyvää hierontaa .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nata, nyt olenkin ihan superrento. (Ja ylpeä äiti...)

   Sinne myös, hyvää loppuvuotta ja uutta vuotta!

   Poista
 5. On tullut hieno todistus, sää varmaan pakahdut ylpeydestä :) Mää todennäköisesti teettäisin itselleni tuosta teepaidan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuopus on välillä kehulakossa, joten se varmaan kuolisi häpeästä jos mä teettäisin paidan. Tosin joulujuhlia ennen se sanoi, että nyt on kehulakko hetken tauolla, joten sain antaa palautetta esityksestä ;-)

   Poista
 6. Vau, hieno todistus =)

  Uusi vuosi onkin jo lähellä. Maukasta ja kuplivaa iltaa teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ja vähän harjoiteltiin tänään, koska nyt vasta saatiin näkymään se Hiljaiset sillat -leffa. Tyrskintää ja skumppaa, voiko olla parempaa?

   (Niin, ja todistuksesta olen salaa tosi tyytyväinen, mutta kaikkein tyytyväisin olen siihen, että saarnani siitä, ettei aina tarvi olla niin täydellinen, on mennyt perille ks. vastaukseni Helmin kommenttiin...)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana