Sivut

maanantai 26. marraskuuta 2012

Ystävistä ja yhteydenpidosta

On kyllä ihan tajuttoman tärkeää, että on ystäviä. Ja monenlaisia ystäviä! Minä vietin lauantai-illan hyvässä seurassa ja maailma tuntuu taas paremmalta paikalta, kun on oikein kunnolla saanut paitsi päivittää kuulumisia myös puhua yleisiä juttuja ja parantaa maailmaa. Kuusi tuntia vierähti siivillä ja painuin onnellisena pehkuihin. Ruokajuomista huolimatta heräsin vapaaseen aamuun levänneenä ja hyvinvoivana. Nautin rauhallisen aamiaisen nettilehtien ja blogimaailman uumenissa ja kipaisin sitten naapuriin ystävän luo toiselle kupilliselle.

Kolmannen ystävän kanssa kävimme vielä perinteisillä Essokahveilla (tässä vaiheessa minä kyllä jo vaihdoin veteen) ennen kun oli määrä hakea kaverisynttäreille isänsä kyydillä mennyt kuopus kotiin. Synttärisankarin äiti tarjosi kakkua ja kahvia ja vaihdoimme sielläkin päällimmäiset kuulumiset. Kotiinpäästyämme puhelin vielä esikoisen ystävän äidin kanssa näitä alkoholikokeiluasioita ja sääntöjä selviksi. Näistä puhuimme muutaman vanhemman kanssa jo lauantain koulupäivän aikana. Hyvä, että me vanhemmat voimme yhdessä miettiä rajanvetoa ja yhteisiä pelisääntöjä. Saavatpa teinitkin sen viestin, että olemme yhteydessä ja välitämme - kaikki.


Ystävät ovat kultaakin kalliimpia!


Taas kerran voin todeta, että olen kyllä niin onnellinen tästä yhteisöstä pienellä paikkakunnallamme ja vielä enemmän ihanista ystävistäni. Minulla on käynyt tuuri!

***


Kuopus: "Yskiminen on kivaa kun voi keskeyttää itsensä."
Minä: ???
Kuopus: "Niin, kun sä olet sanonut että ei saa keskeyttää muiden puhetta mutta yskimällä voi keskeyttää itsensä kun on sanomassa jotain."

Jepjep!

4 kommenttia:

 1. Ystävät ovat tosi tärkeitä - siis nimenomaan ystävät isolla Y:llä. Niihin voi turvautua aina hädän tullen ja toi teidän yhteinen alkoholipolitiikkanne kuulostaa hyvältä, menee varmaan nuorisollekin paremmin jakeluun.
  Kuopus on nero, en muuta sano :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, varsinkin tuosta nerousosiosta ;-) Sillä on ihan mahtigeenit - ainakin äidn puolelta!

   Järjestin vuosi sitten ystävilleni pippalot nimellä Tukevien naisten ilta, ja vaikka sinne pari laihaa luikkuakin pääsi mukaan livahtamaan, tuki on jatkunut edelleen. Se on kyllä mieletön voimavara.

   Poista
 2. Noi just on hienoja juttuja ja pitää sitä henkeä yllä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana