Sivut

torstai 10. toukokuuta 2012

Miten aika rientääkään!

Minun "vauvani" täyttää tänään kuusi vuotta, sillä heiluu hampaat - kaksi on jo vaihtunut rautahampaiksi - ja syksyllä se menee esikouluun. Apua! Ja toisaalta ihanaa. Elo helpottaa koko ajan kun pojat kasvavat. Kuopus lähtee tänään isälleen, joten juhlistimme syntymäpäiviä ystävien ja ystävien lasten kesken jo eilen. Tarhaan viedään tänään keksit ja muutamalle tärkeimmälle tarhakaverille pidetään sitten juhlat kotona vielä erikseen. Elämä on yhtä juhlaa ;-)Kuvassa päivänsankari leikkii kalsarisillaan Hevisauruksen Kiire-biisiä, jossa ymmärtääkseni on kova kiire kouluun ja pipokin kuulemma syvällä päässä.

Esikoinen leipoi porkkanakakun ja sämpylöitä ja täytyy jälleen sanoa, että minä pääsen todella todella helpolla, kun meillä asustelee tuollainen kotikokki. Kuopus - tietysti - oli innoissaan kavereista ja lahjoista. Ja muisti tänä vuonna, että vieraat toivotetaan ensin tervetulleiksi ja vasta sitten kysytään eikä kysytä "toitko lahjan?" Ja muistetaan kiittää lahjasta, vaikka se olisi (se ihana äidin toivoma) t-paita. Väkeä oli riittämiin, parhaimmillaan oma väki mukaan lukien aikuisia oli neljä, teinejä kaksi ja lapsia kuusi. Osa joutui lähtemään aiemmin ja osa viihtyi pidempään. Ilta meni oikein mukavasti ja joutuisasti herkutellen, rupatellen ja riehuen leikkien.

Ei ollut kynttilöitä mutta porkkanoita kyllä kuusi...

Onnea rakas ihana hassu kuopus!

6 kommenttia:

 1. Onnea vaan ihanaiselle kuopuksellesi, samoin itsellesi:) Tuo porkkanakakku koristeineen on mahdottoman hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, ja eikös vaan olekin hieno kakku. Paitsi että se on jo syöty ;-) Hyvä niin, eipähän tartu kaikki mun lanteilleni!

   Poista
 2. Sylin täydeltä Onnea !! Esikoinen on kyllä taitava.

  VastaaPoista
 3. Onpas teillä taitava kokki, niin upean näköinen kakku! Onnea tietenkin päivänsankarille :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mags, olen kyllä niin ylpeä molemmista pojistani!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana